نقشه utm چیست ؟

نقشه utm چیست ؟

با تهیه نقشه یو تی ام اطلاعات مکانی ملک با دقت بالا حاصل می شود. نقشه utm چیست؟ این سوالی است که ممکن است بسیاری از افراد با مراجعه به ادارات و سازمان های ملکی برایشان به وجود آید. در واقع این نقشه از جانب سازمان ها و ادارات مختلف ممکن است در خواست گردد.

در واقع سازمانی مانند شهرداری برای پی بردن به موقعیت دقیق املاک، ادارات برق و گاز به منظور پی بردن به موقعیت مکانی مشترک خود نقشه یو تی ام را در خواست می کنند.

همچنین اداره ثبت اسناد به منظور پی بردن به تمامی اطلاعات مکانی ملک برای اخذ سند تک برگ این نقشه را از مالکین در خواست می کنند. این نقشه معمولا از عرصه ملک در خواست می گردد. برای اینکه بتوان این نقشه را تهیه کرد لازم است به فردی مانند کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی مراجعه کرد.

نقشه utm چیست؟

نقشه یو تی ام utm نقشه ای با دقت بالا می باشد. این نقشه از مختصات جهانی برخوردار است. این نقشه از جانب ادارات و سازمان های مختلف ملکی در خواست می شود. نقشه utm چیست؟ این نقشه نقشه ای با مختصات جهانی است و با تهیه آن برای ملک موقعیت، ابعاد، مساحت دقیق ملک تعیین می شود.

حتما برای اینکه نقشه با دقت بالا و فرمت استاندارد تهیه گردد. بایستی نقشه برداری و برداشت مختصات از ملک را به افراد کاردان و متخصص سپرد. کارشناس رسمی دادگستری از جمله افرادی است که می تواند با دقت بالا این نقشه را تهیه نماید.

برای تهیه این نقشه از تجهیزات نقشه برداری دقیقی استفاده می شود و با روش های تخصصی نقشه برداری و تهیه نقشه utm انجام می شود.

کارشناس به دو روش استفاده از دوربین نقشه برداری و استفاده از جی پی اس دو فرکانسه نقشه یو تی ام را برای ملک تهیه می کند. در یکی از از روش ها با استفاده از جی پی اس گوشه های ملک را به صورت مستقیم برداشت می کند. و در نهایت محاسبات انجام می گیرد و نقشه یو تی ام ملک با اتوکد ترسیم می شود. این نقشه با مهر و امضای کارشناس اعتبار پیدا می کند. با تهیه این نقشه علاوه بر اینکه موقعیت دقیق مکانی و منحصر به فرد ملک حاصل می شود، مساحت و ابعاد دقیق ملک نیز به دست می آید. برای تهیه این نقشه لازم است هزینه ای پرداخت شود. تعرفه تهیه نقشه یو تی ام هر ساله توسط سازمان نقشه برداری ارائه می شود.

نقشه یو تی ام

نقشه یو تی ام نقشه ای می باشد که موقعیت دقیق ملک و مساحت و همچنین ابعاد دقیق آن را نشان می دهد. این نقشه، نقشه ای با مختصات جهانی می باشد. کارایی نقشه یو تی ام باعث شده است که نقشه یو تی ام کاربرد های بسیاری داشته باشد. این نقشه از جانب ادارات و سازمان های مختلف در خواست می شود. از جمله مهم ترین کاربرد های نقشه یو تی ام در امور ملکی می باشد.

این نقشه با دقت بالایی کارایی دارد و در نتیجه با دقت بالا از جانب ادارات و سازمان های ملکی در خواست می شود. برای تهیه این نقشه با دقت بالا لازم است به فردی متخصص مراجعه نمود. کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی می تواند این نقشه را با دقت بالا تهیه نماید. کارشناس برای اینکه بتواند این نقشه را تهیه کند از جی پی اس دو فرکانسه استفاده می کند. و با برداشت گوشه ها و شکستگی های عرصه ملک سپس نقشه یو تی ام را ترسیم خواهد کرد. در آخر نقشه چاپ و مهر و امضا می شود و معتبر می شود تا قابل ارائه به ادارات و سازمان های ملکی باشد

نحوه تهیه نقشه یو تی ام

برای تهیه نقشه یو تی ام با دقت و کیفیت مطلوب مراجعه به یک فرد متخصص ضروری می باشد. تا در نتیجه با توجه به استاندارد های سازمان های دولتی این نقشه تهیه شود.

نقشه  utm چیست ؟

در پاسخ به این سوال می توان گفت که نقشه یو تی ام ، نقشه ای با دقت بالا می باشد. و با تهیه نقشه یو تی ام ملک موقعیت منحصر به فرد ملک، ابعاد ملک و همچنین مساحت ملک به دست می آید.

از مهم ترین ویژگی های نقشه یوتی ام کاربرد آن در سطح جهان می باشد. به کمک این نقشه می توان هر ملک و اراضی را به طور دقیق و جزئی موقعیت یابی نمایید. و با دقت بالا موقعیت ملک را بیابید.

برای تهیه نقشه یو تی ام کارشناس ابتدا برداشت زمینی را انجام خواهد داد. برای انجام برداشت زمینی از تجهیزات دقیقی همچون جی پی اس دو یا سه فرکانسه استفاده خواهد کرد. و با روش مستقیم برداشت زمینی را از کنج ها و شکستگی های عرصه ملک انجام خواهد داد. در ادامه بعد از برداشت زمینی ترسیم نقشه یو تی ام با اتوکد انجام می گیرد. با تهیه این نقشه اطلاعات فنی ملک با دقت بالا معلوم می گردد. این نقشه مهر و امضا شده قابل ارائه به ادارات و سازمان های مختلف خواهد بود.

همچنین از دیگر روش هایی که برای تهیه نقشه یو تی ام استفاده می شود. برداشت زمینی با دوربین توتال استیشن است و بعد از برداشت زمینی سپس تخلیه دوربین برای ترسیم نقشه یو تی ام انجام می شود.

مزایای تهیه نقشه یو تی ام

  • تعیین مساحت دقیق ملک
  • تعیین حدود اربعه ملک
  • تعیین موقعیت دقیق ملک
  • جلوگیری از جعل سند
  • تامین امنیت حقوقی مالکیت
  • استقرار پلاک در جای خود
  • جلوگیری از تعارض به حدود اربعه ملک
  • کاهش اختلافات ملکی

و..

کاربرد نقشه یو تی ام

ادارات و سازمان های مختلف مربوط به املاک نقشه یو تی ام را از مراجعین به این سازمان ها در خواست می کنند.

برای مثال شهرداری به جهت صدور جواز ساخت به منظور پی بردن موقعیت دقیق ملک بر روی زمین، به جهت اخذ سند تک برگ از اداره ثبت اسناد این نقشه در خواست می شود. همچنین سازمان هایی همانند اداره منابع طبیعی، دادگاه اختلافات ملکی، اداره گاز و برق نیز این نقشه را در خواست می کنند. این نقشه با فرمت ها و استاندارد های مختلفی در خواست می شود.

تهیه نقشه یو تی ام از اراضی زراعی

نقشه یو تی ام برای زمین های کشاورزی امروزه به منظور اخذ سند تک برگ و همچنین از جانب شهرداری در خواست می شود.

در صورتی که قصد تهیه نقشه یو تی ام را برای اراضی خود را دارید ابتدا لازم است دیوارکشی اراضی معلوم گردد. از آنجایی که اراضی زراعی بر روی زمین به دلیل وسعت بالایشان حدود اربعه معلومی ندارند. در نتیجه لازم است ابتدا این حدود معلوم شود. برای مشخص نمودن حدود اربعه اراضی انجام جانمایی پلاک ثبتی ملک ضروری می باشد. برای انجام این عملیات تخصصی  کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی صلاحیت دارد.

به جهت انجام عملیات جانمایی پلاک ثبتی اسناد و مدارک قدیمی ملک گرد آوری می شود. و در ادامه به کارشناس ارائه می گردد. کارشناس این اسناد و مدارک را مورد بررسی قرار خواهد داد در ادامه نقشه ثبتی ملک از بانک اطلاعات ثبتی منطقه استخراج می شود. با جانمایی نقشه ثبتی ملک بر روی زمین حدود ثبتی ملک مشخص می شود. سپس کارشناس با حضور در زمین با استفاده از تجهیزات نقشه برداری پیشرفته اقدام به برداشت مختصات یو تی ام کنج های اراضی خواهد کرد . در ادامه نقشه یو تی ام ملک ترسیم می شود. و این نقشه چاپ و مهر و امضا شده به متقاضی ارائه می شود.

لازم به ذکر است که اراضی زراعی معمولا مساحت بزرگی دارند و معمولا مرز مابین اراضی معلوم نمی باشد. و با تهیه نقشه یو تی ام و تثبیت اراضی خود در نتیجه مالکین اراضی مجاور لازم است حد و حدود اراضی خود را با این سیستم تطبیق دهند. و در نتیجه معمولا چندین بار نقشه یو تی ام را تهیه خواهند کرد تا در نتیجه تداخلی بین مرز ها به وجود نیاید. در نتیجه قبل از مالکین اراضی مجاور خود اقدام به اخذ سند تک برگ نمایید.

تهیه نقشه یو تی ام با موبایل

برخی از افراد این سوال برایشان به وجود می آید که نقشه برداری و تهیه نقشه یو تی ام با اپلیکیشن های موبایل ممکن می باشد یا خیر. در واقع در پاسخ به این سوال می توان گفت که تهیه نقشه یو تی ام با دقت بالا مد نظر ادارات و سازمان های مختلف ملکی است. و تهیه نقشه یو تی ام با موبایل سبب تهیه نقشه یو تی ام با دقت پایین می شود.

این نقشه حتما می بایست توسط یک فرد متخصص و با استفاده از روش ها و تجهیزات دقیقی تهیه شود. بنابراین در صورتی که نیاز به تهیه نقشه یو تی ام پیدا کردید به یک کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی مراجعه نمایید. تا در نتیجه این نقشه با دقت بالا حاصل شود به طوری که نقشه تهیه شده از جانب ادارات و سازمان های مختلف مورد پذیرش و تایید قرار بگیرد.

مراحل تهیه نقشه یو تی ام

نقشه یو تی ام نقشه ای با دقت بالا می باشد و با تهیه آن اطلاعات دقیقی از ملک حاصل می شود. در واقع با تهیه این نقشه مساحت، ابعاد و موقعیت دقیق ملک تعیین می شود. برای تهیه این نقشه مراحلی طی می شود که شامل:

  • برداشت زمینی: در این مرحله برداشت زمینی با دقت بالا انجام می شود. برای برداشت زمینی با دقت بالا از تجهیزات نقشه برداری دقیقی استفاده می شود. از جمله این تجهیزات دوربین نقشه برداری و جی پی اس می باشد. با اتمام برداشت زمینی نوبت به مرحله دوم می رسد.
  • ترسیم نقشه یو تی ام : در این مرحله ترسیم دقیق نقشه یو تی ام با اتوکد انجام می شود. با ترسیم سیستمی نقشه یو تی ام این نقشه با دقت بالایی تهیه می شود.

نقشه یو تی ام در امور ثبتی چه کاربرد هایی دارد؟

نقشه یو تی ام از جانب ادارات و سازمان های بسیاری در خواست می شود و کاربرد های بسیاری دارد. یکی از ادارات و سازمان هایی که تهیه این نقشه را برای امور مختلف در خواست می کند اداره ثبت اسناد می باشد. این اداره به جهت تبدیل سند قدیمی به سند تک برگی، اخذ سند رسمی ملک قولنامه ای، تصحیح سند ملک نقشه یو تی ام را در خواست می نماید.

تهیه نقشه یو تی ام عرصه و اعیان

نقشه یو تی ام امروزه از جانب ادارات و سازمان های مختلفی در خواست می شود و با تهیه این نقشه اطلاعات فنی ملک حاصل می شود. ادارات و سازمان های ملکی معمولا نقشه یو تی ام را از عرصه ملک در خواست می کنند. نقشه یو تی ام عرصه و اعیان تنها از جانب اداره ثبت اسناد و به جهت صدور سند رسمی ملک قولنامه ای در خواست می شود.

عرصه در واقع زمینی است که سازه روی آن بنا می گردد. و اعیان نیز همان ساختمانی است که در عرصه بنا شده است. پس در صورتی که ملک شما نیز وضعیت ثبتی مشخصی ندارد می توانید با استفاده از ماده قانون 147 اقدام به اخذ سند تک برگ کنید. اما شرط اصلی این است که ملک دارای بنا باشد و دیوار کشی معینی داشته باشد. همچنین لازم است سابقه ثبتی در اراضی وجود داشته باشد.

برای اینکه بتوان برای ملک قولنامه ای طبق ماده 147 سند تک برگی اخذ نمود لازم است مدارکی از جمله نقشه یو تی ام را تهیه نمود.  در واقع نقشه یو تی ام از عرصه و اعیان در خواست می شود. نقشه utm چیست؟ این نقشه با دقت بالا می باشد و با تهیه آن مساحت، ابعاد و موقعیت دقیق ملک تعیین می شود. به جهت تهیه این نقشه می توان به کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی مراجعه نمود.

برای تهیه نقشه یو تی ام کارشناس از چندین روش استفاده می کند. یکی از این روش ها استفاده از دوربین توتال استیشن است. در واقع کارشناس با استقرار در نقاط ملک برداشت زمینی را انجام خواهد داد. در ادامه با اتمام برداشت زمینی ترسیم دقیق نقشه یو تی ام با اتوکد انجام می شود. برای ترسیم دقیق این نقشه از اتوکد استفاده می شود. و در نهایت نقشه تهیه شده چاپ می گردد و اعتبار لازم را با مهر و امضای کارشناس کسب خواهد کرد. اداره ثبت اسناد نیز سند تک برگ را برای ملک صادر می کند.

تهیه نقشه یو تی ام عرصه و اعیان

تهیه نقشه یو تی ام عرصه و اعیان

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

امتیاز خود را ثبت کنید.

میانگین امتیاز: 0 / 5. تعداد رأی: 0

امتیازی ثبت نشده. اولین نفر شما باشید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما