نقشه برداری زمین

نقشه برداری زمین

نقشه یو تی ام از جانب بسیاری از ادارات و سازمان ها در خواست می شود. از جمله این ادارات اداره ثبت اسناد،شهرداری، مراجع قضایی، اداره گاز و برق، جهاد کشاورزی و .. می باشند. بنابراین با در خواست این نقشه از جانب ادارات و سازمان ها لازم است این نقشه با دقت بالا و با فرمت مدنظر ادارات تهیه شود.

نقشه برداری زمین با استفاده از تجهیزات دقیق نقشه برداری انجام می شود. به جهت انجام نقشه برداری زمین می توان به یک فرد متخصص همچون کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی مراجعه نمود. برای انجام نقشه برداری از زمین ابتدا برداشت زمینی با تجهیزات نقشه برداری همچون جی پی اس دو یا سه فرکانسه استفاده می شود. بعد از برداشت مختصات یو تی ام کنج ها و شکستگی ها در ادامه ترسیم نقشه یو تی ام با اتوکد انجام می شود. در نتیجه نقشه یو تی ام تهیه شده مهر و امضا شده معتبر می گردد و قابل ارائه به ادارات و سازمان ها خواهد بود.

نقشه یو تی ام

نقشه یو تی ام نقشه ای با سیستم مختصات جهانی می باشد. با تهیه این نقشه موقعیت هر نقطه با مختصات یو تی ام معلوم می گردد. این نقشه برای املاک و اراضی نیز تهیه می گردد و با تهیه این نقشه اطلاعات فنی ملک همچون ابعاد، مساحت و موقعیت دقیق ملک معلوم می شود. برای تهیه این نقشه می توان به فردی متخصص مراجعه نمود کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی می تواند این نقشه را با کیفیت مطلوب و دقتی بالا تهیه نماید.

مراحل تهیه نقشه یو تی ام

نقشه یو تی ام از جانب ادارات مختلف در خواست می شود. در نتیجه برای تهیه این نقشه لازم است به فردی متخصص مراجعه نمود تا این نقشه با دقت بالا تهیه شود. کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی می تواند این نقشه را تهیه کند. برای تهیه این نقشه لازم است مراحلی طی شود. این مراحل شامل:

  • مراجعه به کارشناس رسمی دادگستری
  • بازدید کارشناس از ملک
  • برداشت زمینی از ملک توسط کارشناس با استفاده از تجهیزات نقشه برداری دقیق
  • ترسیم نقشه یو تی ام با اتوکد

نقشه برداری اراضی زراعی

اراضی زراعی مساحت بالا و حدود نا معلومی دارند در نتیجه برای اخذ سند تک برگی اراضی و تثبیت مرز های اراضی لازم است اقدام نمود. به جهت نقشه برداری اراضی زراعی برای تهیه نقشه یو تی ام ابتدا لازم است جانمایی پلاک ثبتی انجام شود.

برای انجام جانمایی پلاک ثبتی ملک اسناد و مدارک قدیمی ملک گرد آوری می شود. سند قولنامه ای ، بنچاق، سند مادر، سند دفترچه ای بررسی می شود و در ادامه نقشه ثبتی ملک از بانک اطلاعات ثبتی استخراج می شود. با جانمایی نقشه ثبتی ملک بر روی زمین حدود ثبتی ملک معلوم می شود. در ادامه نقشه یو تی ام ملک قابل تهیه خواهد بود. کارشناس از جی پی اس دو یا سه فرکانسه استفاده خواهد کرد و برداشت زمینی را انجام خواهد داد. بعد از اتمام برداشت زمینی ترسیم نقشه یو تی ام انجام می شود. نقشه یو تی ام تهیه شده چاپ و مهر و امضا می شود و معتبر می شود. این نقشه به اداره ثبت اسناد ارائه می شود و نقشه یو تی ام اراضی صادر می شود. همچنین اطلاعات ملک در سیستم کاداستر ثبت می شود.

نقشه یو تی ام دیوار کشی ملک

هدف اصلی دیوارکشی ملک مشخص شدن حدود اربعه املاک بر روی زمین است تا بر روی زمین تثبیت شود. در ادامه  تجاوز و تعارض به ملک صورت نخواهد شد و از حدود ملک حفاظت می شود. تمامی املاکی که سند تک برگ دارند دیوارکشی مشخصی دارند زیرا پس از تهیه نقشه یو تی ام حدود اراضی تثبیت می شود. و سپس سند تک برگ طبق نقشه یو تی ام صادر می گردد. از دیگر مواقعی که دیوارکشی ملک انجام می شود زمانی است که افراد قصد ساخت و ساز در ملک خود را دارند در این صورت لازم و ضروری است که ابتدا حدود اراضی بر روی زمین تثبیت شوند.

برای انجام دیوار کشی ملک نقشه برداری زمین و تهیه نقشه یو تی ام ضروری می باشد. در صورتی که حدود اربعه ملک روی زمین مشخص نباشد و ملک مرز مشخصی نداشته باشد. کارشناس ابتدا باید با استفاده از عملیات جانمایی پلاک ثبتی حدود اربعه ملک را مشخص نماید. این عملیات با استفاده از اسناد و مدارک ثبتی موجود انجام می شود. با تشخیص حدود اربعه سپس کارشناس نقشه های ثبتی را به نقشه های یو تی ام تبدیل خواهد کرد. بعد با توجه به نقشه یو تی ام دیوارکشی ملک انجام می شود.

نقشه یو تی ام کارشناس رسمی دادگستری

نقشه یو تی ام نقشه ای با دقت بالا است و با تهیه این نقشه موقعیت دقیق هر نقطه با دقت سانتی متری معلوم می شود. و نقشه یو تی ام ملک از جانب شهرداری، سازمان منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، اداره گاز و برق و… در خواست می گردد.

اداره ثبت اسناد از جمله این ادارات است که ممکن است تهیه نقشه یو تی ام را در خواست نماید. این اداره به جهت تصحیح سند ملک، تبدیل سند قدیمی به تک برگی و اخذ سند ملک قولنامه ای نقشه یو تی ام را در خواست می کند.

برای تهیه نقشه یو تی ام برای ارائه به اداره ثبت اسناد باید به کارشناسان رسمی دادگستری مراجعه نمود. تا این نقشه با دقت بالا و به صورت استاندارد حاصل شود در نتیجه با مهر و امضای کارشناس نقشه تهیه شده معتبر خواهد شد.

کارشناس رسمی دادگستری برای تهیه نقشه یو تی ام از تجهیزات دقیق و نرم افزار های مخصوص استفاده می کند و گوشه ها و شکستی های ملک را برداشت خواهد کرد. برای تهیه این نقشه از جی پی اس چند فرکانسه و یا دوربین توتال استیشن استفاده می شود. بعد از برداشت زمینی ترسیم نقشه یو تی ام انجام می شود. کارشناس با استفاده از نرم افزار دقیق و تخصصی ترسیم، نقشه یو تی ام ترسیم و چاپ و مهر و امضا خواهد شد. این نقشه در نهایت قابل ارائه به اداره ثبت اسناد خواهد بود.

نقشه یو تی ام کارشناس رسمی دادگستری

نقشه یو تی ام کارشناس رسمی دادگستری

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

امتیاز خود را ثبت کنید.

میانگین امتیاز: 0 / 5. تعداد رأی: 0

امتیازی ثبت نشده. اولین نفر شما باشید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما