نقشه utm زمین کشاورزی

نقشه utm زمین کشاورزی

برای اخذ سند تک برگی زمین کشاورزی لازم است مدارکی را تهیه نمود و به اداره ثبت اسناد ارائه داد. یکی از این مدارک نقشه یو تی ام می باشد. در واقع به جهت اخذ سند تک برگی که در آن اطلاعات فنی ملک درج می شود نقشه یو تی ام ملک تهیه می شود. با تهیه این نقشه کروکی ملک، مساحت، ابعاد و موقعیت دقیق ملک تعیین می شود.

نقشه utm زمین کشاورزی را می توان به کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی سپرد. این متخصص به جهت تهیه نقشه یو تی ام  ابتدا جانمایی پلاک ثبتی ملک را انجام خواهد داد. برای انجام جانمایی پلاک ثبتی ملک از اسناد و مدارک ثبتی و قدیمی ملک استفاده می شود. در ادامه با جانمایی نقشه ثبتی ملک بر روی زمین و معلوم شدن حدود اراضی سپس نقشه یو تی ام تهیه می شود. برای تهیه این نقشه از جی پی اس دو یا سه فرکانسه استفاده می شود. بعد از برداشت زمینی ترسیم دقیق نقشه یو تی ام انجام می شود. این نقشه مهر و امضا شده قابل ارائه به اداره ثبت اسناد خواهد بود تا اخذ سند تک برگی ممکن باشد.

جانمایی پلاک ثبتی اراضی زراعی

اراضی زراعی وسعت بالایی دارند. در نتیجه برای اینکه بتوان حدود اربعه اراضی را معلوم نمود لازم است جانمایی پلاک ثبتی ملک انجام شود و در ادامه نقشه یو تی ام تهیه شود.

تهیه نقشه utm زمین کشاورزی توسط فرد متخصصی همچون کارشناس رسمی دادگستری قابل تهیه است. این متخصص ابتدا اسناد قدیمی و همچنین اسناد ثبتی را جمع آوری خواهد کرد سپس با توجه به پلاک ثبتی مندرج در سند نقشه ثبتی را پیدا خواهد کرد. و بر روی زمین جانمایی خواهد کرد. در ادامه با مشخص شدن موقعیت و حدود ملک با استفاده از جی پی اس دو فرکانسه مختصات یو تی ام کنج ها برداشت می شود. تا در نتیجه بتوان نقشه یو تی ام جانمایی پلاک ثبتی را ترسیم و چاپ کرد.

مراحل جانمایی پلاک ثبتی ملک

جانمایی پلاک ثبتی ملک عملیاتی تخصصی می باشد و انجام آن از عهده کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی بر می آید. برای انجام این عملیات لازم است مراحلی به صورت تخصصی طی شود. این مراحل شامل:

  • مطالعه دقیق اسناد و مدارک: در این مرحله اسناد و مدارک قدیمی گرد آوری و بررسی می شود. این اسناد شامل سند دفترچه ای، سند قولنامه ای، بنچاق و .. می باشد. و کارشناس با دقت بررسی این اسناد را انجام می دهد. و در نتیجه اطلاعاتی از ملک حاصل می شود.
  • استخراج نقشه ثبتی: در این مرحله نقشه ثبتی ملک از بانک اطلاعات ثبتی منطقه استخراج می شود.
  • جانمایی ملک بر روی نقشه و تعیین موقعیت دقیق ملک: در این مرحله جانمایی پلاک ثبتی ملک بر روی نقشه هوایی انجام می شود. و حدود اربعه ملک معلوم می شود و مختصات یو تی ام کنج های ملک معلوم می گردد.
  • پیاده سازی: در این مرحله با توجه به موقعیت به دست آمده از ملک جانمایی آن بر روی زمین انجام می شود. در نتیجه موقعیت دقیق ملک معلوم می شود.
  • تهیه نقشه یو تی ام : برای تهیه این نقشه از جی پی اس دو یا سه فرکانسه استفاده می شود. بعد از برداشت زمینی ترسیم دقیق نقشه یو تی ام انجام می شود.

نقشه یو تی ام

یو تی ام مخفف universal transverse Mercator است و معنی آن سامانه مختصات جهانی مرکاتور معکوس می باشد. به کمک سیستم مختصات یو تی ام هر نقطه بر روی کره زمین مختصات اختصاصی خود را خواهد داشت. این نقشه امروزه از جانب ادارات و سازمان های ملکی در خواست می شود. نقشه یو تی ام ملک تهیه می شود تا در نتیجه مساحت، موقعیت و ابعاد دقیق ملک معلوم شود. کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی همان متخصصی است که می تواند نقشه یو تی ام ملک را با دقت بالا تهیه نماید.

روش های تهیه نقشه یو تی ام

در صورت درخواست نقشه یو تی ام از جانب ادارات و سازمان های ملکی در نتیجه لازم است این نقشه با دقت بالا تهیه شود. برای تهیه این نقشه می توان به کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی مراجعه نمود. تا در نتیجه با روش های تخصصی نقشه یو تی ام ملک تهیه شود. روش های تهیه نقشه یو تی ام به شرح زیر است:

  • روش اول استفاده از جی پی اس دو یا سه فرکانسه: برای تهیه نقشه یو تی ام با جی پی اس ابتدا برداشت مستقیم از ملک انجام می شود. در ادامه با اتمام برداشت زمین با توجه به اطلاعات برداشتی ترسیم نقشه یو تی ام با اتوکد انجام می شود.
  • روش دوم استفاده از دوربین توتال استیشن: در این روش بعد از برداشت زمین با استفاده از توتال استیشن در ادامه ترسیم نقشه یو تی ام انجام می شود. بعد از ترسیم سپس نقشه تهیه شده بر روی نقشه یک دو هزارم جانمایی می گردد.

تهیه نقشه یو تی ام اراضی کارشناس رسمی دادگستری

نقشه یو تی ام از جانب ادارات و سازمان های بسیاری در خواست می شود. با تهیه این نقشه ابعاد مساحت و موقعیت دقیق ملک تعیین می شود. در واقع اداره منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و اداره ثبت اسناد از جمله اداراتی است که نقشه یو تی ام را در خواست می کنند.

بنابراین به جهت تهیه نقشه یو تی ام برای اراضی کشاورزی لازم است به فردی متخصص مراجعه نمود. کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی همان متخصصی است که می تواند این نقشه را با دقت بالا تهیه نماید.

برای تهیه این نقشه ابتدا جانمایی پلاک ثبتی ملک انجام می شود. بعد از بررسی اسناد و مدارک قدیمی ملک و سپس نقشه ثبتی ملک از بانک اطلاعات ثبتی استخراج می شود. با جانمایی نقشه ثبتی حدود ثبتی ملک تعیین می شود. در نتیجه نقشه یو تی ام ملک تهیه می شود. برای تهیه این نقشه از جی پی اس دو یا سه فرکانسه استفاده می شود. بعد از برداشت زمینی ترسیم نقشه یو تی ام انجام می شود. این نقشه چاپ و مهر و امضا شده قابل ارائه به ادارات خواهد بود.

تهیه نقشه یو تی ام اراضی کارشناس رسمی دادگستری

تهیه نقشه یو تی ام اراضی کارشناس رسمی دادگستری

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

امتیاز خود را ثبت کنید.

میانگین امتیاز: 0 / 5. تعداد رأی: 0

امتیازی ثبت نشده. اولین نفر شما باشید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما